Сите кои сакаат Аvril Lavigne да дојде на концерт !!!

Go down

Дали сакате Аvril Lavigne да дојде на концерт во Македонија, Скопје?

100% 100% 
[ 1 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Total Votes : 1

Сите кои сакаат Аvril Lavigne да дојде на концерт !!!

Post  pink princess ઇ‍ઉ on Thu Sep 23, 2010 8:36 pm

За сите кои сакаат Аvril Lavigne да дојде на концерт во Македонија, Скопје пишувајте ни го вашето мислење дали не поддржувате во оваа идеа? Очекувам позитивни одговори!

П.С. Во врска со ова имаме отворено и Facebook група која гласи:
♥ We Want Avril Lavigne In Macedonia! ♥
Се надевам дека ќе не поддржите и ќе се зачлените во групата!

Линк до групата: https://www.facebook.com/group.php?gid=252382141686


pink princess ઇ‍ઉ
pink princess ઇ‍ઉ
Admin

Posts : 15
Join date : 2010-05-08
Age : 30
Location : Скопје

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum