Кастинг за администратор

Go down

Кастинг за администратор

Post  pink princess ઇ‍ઉ on Sat Dec 04, 2010 11:12 pm

Ако сакате да бидете админ на форумов, се што треба да направите е да одговорите на следниве прашања:

1. Име и презиме
2. Датум и година на раѓање
3. Место на живеење
4. Колку време дневно поминате пред компјутер
5. Имате ли свој активен форум? Линк?
6. Ако станете админ на форумов колку време дневно ќе поминувате во него
7. Оценете ја својата активност на овој форум

Тоа е се што треба да направите!
Благодариме на вниманието!
Поздрав.
pink princess ઇ‍ઉ
pink princess ઇ‍ઉ
Admin

Posts : 15
Join date : 2010-05-08
Age : 30
Location : Скопје

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum